Culinair genieten in de omgeving

Restaurant Hubertus

Het restaurant van Hotel de Werelt Garderen is vernoemd naar het meest imposante en gefotografeerde hert op de Hoge Veluwe “Hubertus”. 

Landelijk dineren in Restaurant Hubertus. De chef kok en zijn brigade bereiden dagelijks met plezier en passie heerlijke gerechten. Ze gebruiken hiervoor verse lokale seizoensproducten. De bosrijke omgeving geeft dit restaurant een ontspannen sfeer.

In het restaurant spelen verse streekproducten uit de regio een hoofdrol. Rechtstreeks van de boer naar jouw bord! Vergeet de tijd en geniet met je gezin, familie en vrienden van een heerlijke lunch of diner.

 

Lunch en gerechten van onze kleine kaart worden geserveerd in het Grand café. 

Op mooie dagen kan er uiteraard buiten gegeten worden op één van de terrassen.

 

Grand Café Werelt Garderen

(hele jaar verwarmd buiten terras)

Het Grand café  van het hotel is dagelijks geopend.

Geniet hier van een heerlijke kop koffie met gebak of geniet van een heerlijke lunch.

Hier kunt u de lekkerste kloosterbieren van de tap of op fles drinken. Kleiburg bieren zijn eigenzinnig en komen uit een brouwerij met een twist. 

In het grand café staat een poolbiljart, er is een dartbord en een leestafel. 

Restaurant De Bonte koe

Is al meer dan vijftig jaar een begrip in Garderen en omgeving.

Door Garderen rijdend ontdekt een ieder al snel dat het restaurant het stralende middelpunt is. Het ligt midden in het prachtige dorp Garderen. Geniet op het grote, zonnige terras of stap binnen in het restaurant en neem plaats rond de open haard. 

 

’t Nonnetje

 

Aan de historische Vischmarkt van Harderwijk is gevestigd in een prachtig monumentaal vissershuisje en maakt indruk met haar eigentijdse en zeer intieme interieur waar ook plaats is voor uw privacy.

Het glossy plafond reflecteert de Hollandse grijze lucht en de zachte omberkleuren geven niet alleen warmte en elegantie, het is tevens een knipoog naar Portugal waar SVH Meesterkok Michel van der Kroft veel inspiratie haalt voor zijn geheel eigen kookstijl gedreven door vakmanschap.

Patron Robert-Jan Nijland en SVH Wijnmeester Edger Groeneveld zorgen voor een ontspannen en gastvrij ontvangst met een zeer persoonlijke service.

Met twee Michelinsterren een unieke beleving voor de fijnproever waar iedereen zich welkom voelt.

De echoput

Al bijna 70 jaar een begrip op de Veluwe

Op een bijzondere plek in Kroondomein Het Loo, de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe, kwam in 1955 de familie Klosse naar de Echoput. Dit was het begin van een rijke geschiedenis.

Sindsdien is de Echoput uitgegroeid van een theehuis tot gastronomisch 5-sterren hotel-restaurant met vergaderruimtes, wildbar en kookschool.

Met als specialiteit altijd nog natuurlijke (wild)bereidingen en uitzonderlijke wijn-spijs combinaties, in een oase van persoonlijke gastvrijheid.